printlogo

Drijfhout geeft reeks concerten 'Onder de Vuurtoren' op Vlieland

13 juli 2012

VLIELAND - In samenwerking met Staatsbosbeheer en Harry’s Beach essentials organiseert het Vlielandse duo Drijfhout deze zomer op Vlieland diverse 'Concerten onder de Vuurtoren'.

De concerten onder de vuurtoren vinden plaats op:

Duo Drijfhout geeft meer concerten op Vlieland. Bekijk de data en tijden van alle concerten van Drijfhout.

Op het vuurboetsduin, onder het licht van de vuurtoren van Vlieland, aan de rand van het bos, is een open plek. Tussen de bomen door zie je de Waddenzee. Vlielanders kennen deze plek als 'Blikspuutkuil'. De natuur heeft hier in de loop der jaren zelfs een openluchttheater gevormd.

Deze unieke plaats in de natuur op Vlieland vormt het decor voor een reeks nieuwe zomeravond concerten van Drijfhout: Concert onder de Vuurtoren. Een avond met muziek en verhalen van Vlieland, de wadden en (ver) daarbuiten. Gestrande schepen, opbloeiende liefde onder de Vuurtoren, hoop en verlangen en jutten langs de kusten zijn de thema’s die Drijfhout deze avonden zal bezingen.

Harry’s beach essentials zorgt ervoor dat niet allen de zoete klanken van Drijfhout u tegemoet komen vanaf het duin. Ook de geur van verse koffie, vermengt met zilte zeelucht en een toefje dennengeur zal u naar het duin doen lokken deze zomer!

Drijfhout geeft reeks concerten 'Onder de Vuurtoren' op Vlieland
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl