printlogo

Koken met Waddendelicatessen resulteert in 2e plaats Vegan Chef Europa

8 juli 2014

MILAAN - Femke van den Heuvel (rechts op foto) van cateraar en restaurant VlamIndePan en de VIP Health & Nutrition koksopleiding in Haarlem is afgelopen maand verkozen tot een-na-beste vegan chef tijdens de Europese kookwedstrijd: The Vegetarian Chance.

De opdracht was om twee gerechten - een voorgerecht en een nagerecht - te bereiden. Samen met een van haar studenten, Iwan Westdijk, reisde zij af naar Milaan om de strijd aan te gaan met 7 andere chef-koks uit Europa.

Femke kookte onder andere met diverse Waddengoud gecertificeerde producten van Waddendelicatessen, zoals Waddenkruidenzout en duindoornsap.

Lees verder op Biojournaal.nl


Alle deelnemers Vegetarian Chance.


Datum: 8 juli 2014.

Koken met Waddendelicatessen resulteert in 2e plaats Vegan Chef Europa
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl