printlogo

Optreden dichtersgroep De Leegte op Andledon

18 maart 2014

DEN ANDEL - Komende zondag 23 maart 2014 om 15.00 uur vindt op Cultuurerf Andledon in Den Andel een optreden plaats van de kersverse dichtersgroep “De Leegte”. Onder de titel “Poëzie… en meer” zal de groep, die wordt gevormd door de dichters Gritter, Dick Guillot en Elze Schollema, zich met een gevarieerd programma presenteren aan het publiek.

Naast indringende voordrachten biedt het programma spannende combinaties met bijzondere muziekinstrumenten, dans en theatrale elementen.

De dichters van De Leegte kennen ieder afzonderlijk een eigen kleur, zowel in hun poëzie als in hun voordrachten. Het is deze diversiteit, vermeerderd met een gezamenlijke liefde voor het ruime landschap van de Waddenkust, die de dichters eind 2013 deed besluiten om naast het individuele werk ook in groepsverband te gaan opereren.

De naam van de dichtersgroep verwijst ten dele naar het ruime, lege landschap van het noordelijke kustgebied waarin de dichters wonen en werken. De poëzie die de dichters zullen brengen, is voor een deel ook aan het kustgebied gerelateerd. Maar ‘de leegte’ staat ook voor het gemis, dat in enigerlei vorm aan iedere mens knaagt.

Tijdens de voorstelling van de dichtersgroep zal het publiek de poëzie van de dichters in diverse vormen en combinaties kunnen beleven. 

Entree: 3 euro per persoon.

Adres Andledon
Kruisweg 6 in Den Andel.


Datum: 18 maart 2014.
Foto: Louis Godschalk.

Optreden dichtersgroep De Leegte op Andledon
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl