printlogo

Workshops met streekproducten in het najaar

11 oktober 2011

In de herfst en winter verzorgt Janet Frieling van de Waddengoudcatering workshops met streekproducten. In de herfst is er de workshop ‘Bessen & Zaden’. Hier leert u van Janet hoe u bijvoorbeeld van vlierbessen een echte hoestdrank en van lokaal geraapte kastanjes zeep maakt. Ook werkt Janet tijdens deze workshop met cranberry's.

In de winter vindt de workshop ‘Duindoorn en haar toepassingen’ plaats. Hier gaat u van duindoornbessen zelf een smoothie, een dessert, een warme winterdrank en sap maken. En nog gezond ook, want de duindoorn bevat maar liefst 7 x meer vitamine C dan een sinaasappel.

Ook houdt zij in de winterperiode de workshop ‘Kruidenkussens vullen’ en ‘Anders schoon’. In deze eerste maakt u van verse kruiden en schapenwol kussens en in de tweede maakt u van diverse kruiden biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Meer informatie over de workshops

Workshops met streekproducten in het najaar
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl