Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Birgit's vegetarische kookcursus maart en april 2018


GRONINGEN - Birgit Flüg van Waddengoud-catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd organiseert in maart en april weer een  kookcursus ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Vlees is vaak standaard in een Nederlandse maaltijd, maar vleesvervangers missen vaak smaak en creativiteit. Birgit wil je graag een andere kijk daarop geven en je leren om te goochelen met smaken.

Groenten, kruiden en specerijen staan centraal in deze cursus.

Kookcursus Vegetarisch Koken

  • Dinsdag op 6, 13 en 27 maart 2018 en 3 en 10 april 2018.
  • Woensdag 7, 14 en 18 maart 2018 en 4 en 11 april 2018.
  • Tijd: 18.00 uur.
  • Adres: Clubhuis van de Doven, Munnekeholm 4 in Groningen.
  • Prijs € 195,- p.p. (exclusief drankjes)

Meer info & aanmelden bij Birgit Flüg.

Natuurlijke ingrediënten uit de regio
Birgit maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk uit de eigen regio. Dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, zakjes, potjes en pakjes. Haar recepten zijn zoveel mogelijk gebalanceerde menu’s, dus met voldoende voedingstoffen die het lichaam nodig heeft. Daarbij legt ze uit wat de rol is van eiwitten, vezels, (langzame) koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten in het lichaam en legt ze uit wat de ecologische voetprint is van de ingrediënten.

Ze wil bovenal het plezier in koken overbrengen en gezellig met elkaar bezig zijn.


Birgit Flüg op RTL 4

Flash is required!

 

Publicatiedatum: 5 maart 2018.

Birgit's vegetarische kookcursus maart en april 2018

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding