Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Koken met Waddendelicatessen resulteert in 2e plaats Vegan Chef Europa


MILAAN - Femke van den Heuvel (rechts op foto) van cateraar en restaurant VlamIndePan en de VIP Health & Nutrition koksopleiding in Haarlem is afgelopen maand verkozen tot een-na-beste vegan chef tijdens de Europese kookwedstrijd: The Vegetarian Chance.

De opdracht was om twee gerechten - een voorgerecht en een nagerecht - te bereiden. Samen met een van haar studenten, Iwan Westdijk, reisde zij af naar Milaan om de strijd aan te gaan met 7 andere chef-koks uit Europa.

Femke kookte onder andere met diverse Waddengoud gecertificeerde producten van Waddendelicatessen, zoals Waddenkruidenzout en duindoornsap.

Lees verder op Biojournaal.nl


Alle deelnemers Vegetarian Chance.


Datum: 8 juli 2014.

Koken met Waddendelicatessen resulteert in 2e plaats Vegan Chef Europa

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding