Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Kookworkshop ‘Koken met zeewier’


GRONINGEN - Aanstaande donderdag 13 februari organiseert Janet Frieling van Waddengoudcatering Gekruid & Geroerd een kookworkshop Koken met zeewier in Groningen. Aan boord van een prachtige zeilklipper leert u diverse bereidingswijzen van verschillende soorten zeewieren kennen en maakt u verschillende recepten. U krijgt een speciaal receptenboekje mee naar huis.

Kookworkshop ‘Koken met zeewier’

  • Datum: donderdag 13 februari.
  • Tijd: 18.00 - 21.00 uur.
  • Plaats: Groningen.
  • Locatie: zeilklipper de Najade voor de Berlagebrug.
  • Inclusief: maaltijd, dranken en receptenboekje.
  • Prijs: € 35,- per persoon.

Recepten zeewier
Onder andere de volgende recepten leert u maken:

  • Soep van zeewier.
  • Zeewierboter.
  • Harderfilet in de oven met algen-olijven tapenade.
  • Geroosterd zeewier.

Ook is er een proeverij van zeespaghetti.

Voor meer info en boeken


Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.


Datum: 10 februari 2014.


Kookworkshop ‘Koken met zeewier’

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding