Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

’t Ailand en Bakkerij Staghouwer doen mee aan Foodhallen van het Noorden


GRONINGEN - Culinair Noord Nederland komt in het weekend van 29, 30 & 31 januari samen tijdens de eerste editie van de FOODHALLEN van het NOORDEN. Een weekend waarin alles in het teken staat van: proeven, ervaren en genieten. Een weekend waarin de zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend door de beste foodtrucks, pop-up restaurants, delicatessenwinkels, foodbloggers en vele lokale producten die het noorden van het land rijk is. Carnivoren, veganisten, foodies, fijnproevers en de ouderwetse lekkerbekken, voor ieder wat wils.

Ook Goede Vissers Jan en Barbara van de TS31 Internos & Proeflokaal ’t Ailand zijn erbij met oesters, vis een zeewier van ’t Wad. Ook Biologische Bakkerij Staghouwer uit Leek staat in de Foodhallen.

Lees verder over de Foodhallen van het Noorden

 

Publicatiedatum: 28 januari 2016.

’t Ailand en Bakkerij Staghouwer doen mee aan Foodhallen van het Noorden

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding