Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Vier Pasen en de lente bij restaurant De Zwarte Haan


SINT JACOBIPAROCHIE - Het is zonnig en de vogeltjes zingen. Alles wat de lente zou moeten hebben alleen de temperatuur werkt niet mee. Maar vanaf de Paasdagen op 31 maart en 1 april krijgt u bij Waddengoud restaurant De Zwarte Haan in Sint Jacobiparochie wel een warm lente onthaal. Loes en Jacob Jensma van De Zwarte Haan hebben voor u een lekkere Paasbrunch en lentemenu met nieuwe gerechten met seizoensproducten en nieuwe wijnen.

Een 'gouden' begin van uw lente!

Allereerste Waddengoud restaurant
Alweer bijna 3 jaar geleden werd De Zwarte Haan door Henk Gemser als allereerste restaurant met Waddengoud bekroond. Niet alleen voor de menukaart, maar voor het gehele restaurantconcept kregen ze Waddengoud. Dit betekent dat ze niet alleen werken met eerlijke en verse streekproducten, maar ook de ambiance, het pand en de omgeving zijn typisch voor het Waddengebied. Een heuse Waddensfeer.

Indruk omgeving restaurant De Zwarte Haan
Krijg een indruk van De Zwarte Haan via het onderstaande filmpje. Gefilmd bij de Waddendijk bij restaurant De Zwarte Haan.

Datum: 25 maart 2013.

Flash is required!
Vier Pasen en de lente bij restaurant De Zwarte Haan

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding