Arrangementen in het Waddengebied & Wereld Erfgoed WaddenzeeWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Activiteiten op maat bij Koetshuis Biologische Boerderij de Hoop

Activiteiten op maat bij Koetshuis Biologische Boerderij de Hoop

 

Bij de Biologische Boerderij de Hoop in het Friese Hiaure kun je overnachten in het voormalige Koetshuis. Dit gebouw is omgetoverd tot een comfortabele vakantiewoning voor 4 personen. De tuin is het erf van de boerderij met een prachtig uitzicht over de landerijen. En verse groente, vlees of eieren nodig? Ook die komen allemaal van de boerderij. Groente haal je zelf uit het land, de eieren van de kippen op het erf en het vlees van eigen runderen zit in de vriezer.

Sjoerd de Hoop en Jeltsje de Vries zijn boer, boerin en eigenaren van Het Koetshuis.  Sjoerd: "Ik wil onze  gasten een topervaring meegeven in het Waddenkustgebied van Noordoost Friesland". Als je dat op prijs stelt, zoekt hij de juiste activiteiten of uitjes voor je uit die bij je passen.

Zoek je een leuk chique restaurant of nu juist een betaalbare eenvoudige gelegenheid? Wil je wadlopen, een citytrip Dokkum, een culinaire workshop doen of een nachtelijke trip maken door Dark Sky Park Lauwersmeer? Sjoerd zoekt het allemaal uit voor je wat er op dat moment te doen is in het seizoen. 

Of niets liever doen dan heerlijk door de wei lopen, de koeien, paarden, schapen, de lammetjes (in april) ervaren of lekker warm badderen in de hottub van de boerderij? Ook dat kan gewoon op de boerderij van Sjoerd.

Koetshuis Biologische Boerderij de Hoop
De Wilgen 7
9148 BB Hiaure
T: 0519-298019
M: 06-13442679

I: www.hetkoetshuisdehoop.nl
Vergroot deze afbeelding