Arrangementen in het Waddengebied & Wereld Erfgoed WaddenzeeWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

De SeedyksterToer

Activiteiten Noord Friesland Buitendijks

De SeedyksterToer bij de Waddenzeedijk nabij het Friese Marrum organiseert allerlei activiteiten als fietsen, paardrijden, wadlopen, rondritten met tractor en panoramawagen,  educatieve tochten, zwerftochten en GPS tochten op de kwelders. Alle activiteiten vinden plaats in het omliggende Noord Friesland Buitendijks, dat letterlijk deel uitmaakt van het UNESCO Werelderfgoed Waddenzeegebied.

Dit kweldergebied kent een rijke historie. Er staat zelfs nog een oude Duitse bunker uit de 2e Wereldoorlog die nu dienst doet als vogelkijkhut. Ook de wereldberoemde reddingsactie van ruim 200 paarden tijdens de stormvloed in 2006 voltrok zich hier. Tijdens de rondritten in de panoramawagen blijft geen detail over de natuur en historie van Noord Friesland Buitendijks geheim. Het zal je kijk op deze bijzondere streek enorm verrijken.  

De SeedyksterToer werkt tevens zoveel mogelijk met  streekproducten en met aandacht voor duurzaamheid. Ook hebben ze een boerencamping die eveneens met Waddengoud is bekroond.

De SeedyksterToer
Zeedijk 8
9073 TN Marrum
T: (+31) 518 41 14 34

I: www.seedykstertoer.nl
E: info@seedykstertoer.nl
Vergroot deze afbeelding