Coaching & trainingen op TerschellingWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Coaching & trainingen

Coaching & trainingen

Trainer en coach van Fri! Terschelling is Marije Bijlsma-Breeuwsma. Haar doel is mensen in beweging krijgen via een directe en liefdevolle weg. Hierdoor ontstaat inzicht in eigen patronen en worden belemmeringen en valkuilen herkend en aangepakt. 

Marije werkt zowel voor particulieren als organisaties en gebruikt daarbij Terschelling als basis en als werkterrein. Het prachtige eiland Terschelling staat garant voor actieve trainingen in de natuur, waarbij de omgeving inspireert en zorgt voor een extra dimensie. 

Marije werkt regelmatig samen met andere eilander bedrijven, waardoor – bijvoorbeeld - paardencoaching mogelijk is, of het zoeken van eetbare producten in de natuur om die vervolgens samen te bereiden onder leiding van eilandkok Flang Cupido. 

Of maak een gps-tocht over het eiland, gecombineerd met samenwerkingsopdrachten, met als doel het versterken  van teamcommunicatie, reflectie op teamgedrag en het inzichtelijk maken van onderlinge patronen. Tussendoor kan worden genoten van een lunch in de buitenlucht met puur eilander producten op – bijvoorbeeld - het Seinpaalduin. 

Ervaar - dankzij de ruimte die het eiland biedt - de Fri!-methode: vrij, met open mind, contact, spontaan, respectvol, inzicht, authentiek, natuur, duurzaam, vitaal, verbinding, bewustwording, humor, liefdevol, kracht, aandacht en vakmanschap.

Fri! Terschelling
Marije Bijlsma-Breeuwsma
Burgemeester Swaanstraat 27
8881 AG West-Terschelling
T: 06-49820035 / 0562-443779

I: www.fri-terschelling.nl
E: marije@fri-terschelling.nl
Vergroot deze afbeelding