Recepten van Waddengoud-productenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Texelse Lamscarré ‘Bettine Blanc’


Voorgerecht

Ingrediënten

  • 3 Texelse lamskoteletjes.
  • 1 nestje groene tagliatelle pasta.
  • 20 gram Bettine Blanc geitenkaas.
  • Verse basilicum.
  • Peper en zout.
  • Basilicumolie.
  • 3 cerisetomaatjes.
  • Pesto.

Bereiding

  • Kook de pasta beetgaar in water met een beetje zout en spoel ze af met koud water.
  • Doe in een pannetje de room en een blaadje fijngesneden basilicum en voeg de pasta toe.
  • Maak dit op smaak met peper en zout en voeg als laatste de geitenkaas en de cerisetomaatjes toe.
  • Ondertussen de Texelse lamskoteletjes kruiden en grillen en terwijl de lamskoteletjes liggen te rusten insmeren met pesto.
  • Doe de pasta op het bord en dresseer de Texelse lamskoteletjes op de pasta en besprenkel het geheel met basilicumolie.
  • Garneer het bord met een blaadje verse basilicum.

Eet smakelijk.

Texelse Lamscarré ‘Bettine Blanc’
Vergroot deze afbeelding