Deel uw waddengevoel en ervaringenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Mijn waddengevoel

 • Een prachtige wadlooptocht gemaakt naar de Zoutkamperlaag. En stralend weer. Dan bekijk je de Waddenzee eens van een geheel andere kant. Heerlijk dagje was dat! En achteraf lekker genoten van soep en broodjes. Bedankt Harm-Jan voor de mooie tocht.

  Natascha Albers
 • Elke keer weer als ik de gasten van onze B&B naar het wad stuur komt het Waddengevoel boven: zonsondergangen, de pier bij Peasens zonder winkeletjes, maar met de mooiste momenten in elk jaargetijde, huppelen rond de schapekeutels op de dijk, aangestaard worden met een sullige blijk door zo'n zelfde schaap terwijl hij ziet, dat jij wél door zo'n klaphekje kunt en vervolgens op de dijk met zijn allen staan wijzen naar de overkant van het Wad: Is dat nu de vuurtoren van Schier? Of is dat de kustlijn van Ameland? En zie ik dat goed: komt daar een zeehond boven water? Of zullen we dan morgen toch maar naar Leny rijden????

  Bianca Binneninn
 • Dertig jaar geleden maakte ik kennis met Schiermonnikoog en... ik was 'verkocht'! Dat resulteerde o.a. in een website uit passie voor het eiland: www.schierweb.nl . Een uitgebreide en informatieve website (niet commercieel). Ieder jaar 'moet' ik wel even terug naar het mooie Waddeneiland. Want ben je er eenmaal geweest, dan laat je er een stukje van jezelf achter. Er naar toe gaan, voelt iedere keer weer als 'thuiskomen'!

  Ed Kieckens
 • Stuur uw waddengevoel in

  * - verplicht veld

  • *

  • *
Vergroot deze afbeelding