Cranberrypunch met waddenhoning
Cranberrypunch met waddenhoning
6-8 glazen
Ingrediënten
Bereiding
- Snijd het vanillestokje in de lengte open en leg het met de cranberry’s en de tijm in een pan.
- Schenk het cranberrysap erbij en 500 ml water.
Breng de cranberrypunch tegen de kook aan en laat het op laag vuur circa 30 minuten trekken.
- Haal de cranberrypunch van het vuur en hang de theezakjes erin. Laat het nog circa 5 minuten trekken.
- Verwijder het vanillestokje, de tijm en de theezakjes.
- Breng de cranberrypunch op smaak met de waddenhoning.
- Schep de cranberrypunch in hittebestendige glazen.
- Houd de rest van de cranberrypunch warm in een kan op een theelichtje.
Drink smakelijk.
Bron: Smaakmakend
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl