Texelse Lamscarré ‘Bettine Blanc’
Texelse Lamscarré Bettine Blanc
Voorgerecht
Ingrediënten
- 3 Texelse lamskoteletjes.
- 1 nestje groene tagliatelle pasta.
- 20 gram Bettine Blanc geitenkaas.
- Verse basilicum.
- Peper en zout.
- Basilicumolie.
- 3 cerisetomaatjes.
- Pesto.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in water met een beetje zout en spoel ze af met koud water.
- Doe in een pannetje de room en een blaadje fijngesneden basilicum en voeg de pasta toe.
- Maak dit op smaak met peper en zout en voeg als laatste de geitenkaas en de cerisetomaatjes toe.
- Ondertussen de Texelse lamskoteletjes kruiden en grillen en terwijl de lamskoteletjes liggen te rusten insmeren met pesto.
- Doe de pasta op het bord en dresseer de Texelse lamskoteletjes op de pasta en besprenkel het geheel met basilicumolie.
- Garneer het bord met een blaadje verse basilicum.
Eet smakelijk.
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl