printlogo

Zilte aardappel en zeekraal met zeevenkel mayonaise

Zilte aardappel en zeekraal met zeevenkel mayonaise

Uit het kookboek Onvergetelijke groenten recht voor z'n raap geschreven door de Waddengoud bekroonde culinair auteur Annette van Ruitenburg.


Ingrediënten

Bereiding

Eet smakelijk.

Meer recepten uit kookboek 'Onvergetlijke groenten recht voor z'n raap'
Meer recepten van vergeten groenten? Bestel het kookboek bij bol.com (gratis verzending).



* Er is echt verschil van smaak tussen een zilte aardappel of een gezouten aardappel. Het is natuurlijk prachtig als je op een eiland woont waar zilte aardappelen geteeld worden. Ze zijn bijzonder en schaars. Zin in de salade en geen zilte aardappel in de buurt, dan maar de gewone met een beetje zout erbij gebruiken. Neem dan een aardappel die redelijk vastkokend is.

Zilte aardappel en zeekraal met zeevenkel mayonaise
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl