printlogo

Birgit's vegetarische kookcursus maart en april 2018

5 maart 2018

GRONINGEN - Birgit Flüg van Waddengoud-catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd organiseert in maart en april weer een  kookcursus ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Vlees is vaak standaard in een Nederlandse maaltijd, maar vleesvervangers missen vaak smaak en creativiteit. Birgit wil je graag een andere kijk daarop geven en je leren om te goochelen met smaken.

Groenten, kruiden en specerijen staan centraal in deze cursus.

Kookcursus Vegetarisch Koken

Meer info & aanmelden bij Birgit Flüg.

Natuurlijke ingrediënten uit de regio
Birgit maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk uit de eigen regio. Dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, zakjes, potjes en pakjes. Haar recepten zijn zoveel mogelijk gebalanceerde menu’s, dus met voldoende voedingstoffen die het lichaam nodig heeft. Daarbij legt ze uit wat de rol is van eiwitten, vezels, (langzame) koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten in het lichaam en legt ze uit wat de ecologische voetprint is van de ingrediënten.

Ze wil bovenal het plezier in koken overbrengen en gezellig met elkaar bezig zijn.


Birgit Flüg op RTL 4

 

Publicatiedatum: 5 maart 2018.

Birgit's vegetarische kookcursus maart en april 2018
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl