printlogo

Diner en brunch ligconcerten verzorgd door STAALcatering en Annette van Ruitenburg

6 november 2019

TEXEL - Op zaterdag 16 november 2019 kun je “The Best Of Einaudi” beleven in de Evenementenhal van De Krim op Texel. Op zondag 17 november 2019 kun je genieten van “Canto Ostinato”  gespeeld door Sandra en Jeroen van Veen. Beide zijn ligconcerten waarbij je lekker ligt en geniet van het concert. ‘Waddengoud’ ondernemers STAALcatering en Annette van Ruitenburg verzorgen een heerlijk diner en brunch te boeken bij de concerten, uiteraard met veel Texelse streekproducten.

Boek je tickets bij theaterkantoor.nl


Wat staat er op het menu?


Screenshot: theaterkantoor.nl

Klik op menu om te vergroten


The Best Of Einaudi
Pianist Jeroen van Veen zal op vleugel de meest bijzondere, ontroerende en meeslepende composities van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi vertolken. Zijn muziek werd o.a. bekend door zijn soundtracks in de film ‘Intouchables’ (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek ligt tegen popmuziek aan en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. Inmiddels heeft de muziek van Einaudi al vele harten gestolen en staat zijn muziek hoog in de hitlijsten.

Canto Ostinato
Tussen 1973 en 1976 is Canto Ostinato gecomponeerd door de Nederlandse componist Simeon ten Holt (1923). In plaats van een compositie die van a tot z vastligt schreef Ten Holt een ‘vrije’ vorm. Canto Ostinato bestaat uit een aantal maten die de spelers naar eigen inzicht kunnen herhalen. De concerten lijken haast een ritueel, waarbij het resultaat elke keer anders is.

Publicatiedatum: 6 november 2019.
Bron: theaterkantoor.nl
.
Foto rechtsboven: Facebook theaterkantoor.nl

 

 

 

Diner en brunch ligconcerten verzorgd door STAALcatering en Annette van Ruitenburg
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl