printlogo

Echt Texels lamsvlees op uw Paasbord

23 maart 2016

TEXEL - Meer dan 10 jaar geleden is Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn op Texel de webwinkel voor Echt Texels lamsvlees gestart. Om de vaste Texelgangers ook thuis van Echt Texels lamsvlees te laten genieten. Het werkte en Goënga heeft in die 10 jaar een vaste klantenkring opgebouwd van vooral liefhebbers van Texel en lekker eten. En vandaag besteld, is morgen koel en vers in huis overal in Nederland, mits op tijd besteld. En geen account met inlogcodes nodig. Heel simpel.

“Elk jaar krijgen we er nieuwe webklanten bij, maar een aantal vaste klanten laten gek genoeg de webwinkel nog het liefste links liggen. Bij hen is de liefde voor Texel zó groot dat ze speciaal naar Texel komen om ons Texels lamsvlees gewoon bij ons in de slagerij te kopen. En dat gebeurt regelmatig. Voor hen is het weer een reden om er tegelijkertijd een kort verblijf op Texel aan vast te plakken”, vertelt eigenaar Minne Goënga.

Bestel Texels lamsvlees op www.texelsbestellen.nl

Webwinkel
4 jaar geleden heeft de webwinkel een metamorfose meegemaakt. De oude bestelsite was er nog één met een traditioneel winkelwagentje en Minne Goënga kreeg zelf alle bestellingen binnen per e-mail. Bij de huidige site kunnen mensen direct in een overzicht zien wat er te koop is, een keuze maken en hun bestelling plaatsen. Particulieren hebben geen account en inlogcodes nodig. De werkplaats krijgt de order direct ter plekke binnen en kan de bestelling meestal dezelfde dag nog klaarmaken.

Simpel, snel en gemak voor zowel klant als de slager.

Verpakking
Het lamsvlees gaat in speciale tempexdozen met gekoelde gelpacks. Voor de wat grotere bestellingen gebruikt Goënga een speciale isolatiezak in een kartonnen doos. Op den duur wil Goënga helemaal over op die zakken, want het materiaal is gemakkelijk her te gebruiken. De volgende dag levert TNT Post de bestelling koel en dagvers overal in Nederland.

Horeca
Ook horecabedrijven kunnen via de webwinkel Echt Texels lamsvlees bestellen. Een bedrijf maakt een account aan en krijgt op de horeca afgestemde bestelformulieren te zien. Deze horecabestellingen worden via Haarsma Verswaren in Heerenveen geleverd.

Meer informatie
Voor meer info over de webwinkel kunt u contact opnemen met Specialiteitenslagerij Goënga.

Slagerij Goenga
De Naal 1
1797 AX Den Hoorn - Texel
T: 0222-319252
I: www.texelsbestellen.nl
E: winkel@goenga.com


Datum: 23 maart 2016.
Foto: Willem Goënga (achter) en Hans Zijm (voor) verwerken een Texels lam.

Echt Texels lamsvlees op uw Paasbord
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl