printlogo

Pierre Wind geniet op Texel van ‘De Gerechies’ van ’t Schoutenhuys

14 april 2016

DEN BURG - Sinds 2009 staat Waddengoud-restaurant ’t Schoutenhuys van Hotel De Lindeboom in Den Burg bekend om ‘De Gerechies, grootse gerechten in klein formaat. Dit zijn diverse minigerechten en zijn een leuke manier om in aanraking te komen met verschillende Texelse smaken, gerechten en structuren.

De Haagse televisiekok Pierre Wind moet dit ook gedacht hebben en smikkelde afgelopen maand overduidelijk van de minigerechten en gaf daarbij zijn complimenten aan de kok, die daarmee ook zienderogen erg blij was. Dit is te lezen in een review op TripAdvisor.

De Gerechies
Een avond samen eten en genieten van heerlijke minigerechten die u met elkaar deelt, dat is de sfeer die ‘t Schoutenhuys met De Gerechies oproept. Elk gerecht is anders en verrassend, maar kwaliteit, smaak en originaliteit voeren bij ieder gerecht de boventoon. Ook voor kinderen is dit een uitgelezen manier om hun smaak te ontwikkelen. Er worden Texelse gerechten geserveerd, zoals asperges, garnalen, lamsvlees en kaas, maar ook oriëntaalse en zowel warme als koude gerechten. Er wordt langzaam toegewerkt naar de Hoofdgerechies en uiteindelijk kunt u nog smullen van heerlijke Nagerechies. 

Meer info & reserveren op de website van ’t Schoutenhuys.16 april 2016: Amusetour Den Burg Texel 

Op  zaterdag 16 april wordt de Amusetour Texel langs diverse culinaire toplocaties in Den Burg op Texel gehouden. Ook ’t Schoutenhuys is een van de culinaire rustpunten op de route.

Meer info: Amusetour Den Burg Texel

Publicatiedatum: 14 april 2016.
Foto's: Facebook 't Schoutenhuys.

Pierre Wind geniet op Texel van ‘De Gerechies’ van ’t Schoutenhuys
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl