printlogo

Wadvistochten en workshops ‘tAiland vol in bedrijf

23 juli 2015

LAUWERSOOG - Sinds de opening afgelopen maand van Fileerlokaal ’t Ailand in Lauwersoog zijn de workshops en de Wadvistochten van het Fileerlokaal volop in bedrijf. Deze maand en in augustus staan er diverse tochten en workshops gepland. 

De Wadvistochten
Kom vissen zoals ze 100 jaren geleden deden. Een uniek avontuur in een prachtig decor: Werelderfgoed Waddenzee. Avontuur, cultuur en historie in één.

In juli en augustus 2015 kunt u met vissers Jan Geertsema en Barbara Rodenburg van de TS31 Internos mee op traditionele Wadvistocht. Of beter gezegd: de jacht op harders. Daarnaast hebben ze ook 2 andere tochten die u kan doen.

Dit zijn de 3 Wadvistochten:

Lees alles over de Wadvistochten

Miniworkshops
In juli en augustus worden op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 doorlopend miniworkshops poon, zeewier en oesters gehouden in het Fileerlokaal. Een afspraak maken hoeft niet. Als er ruimte is in het fileerlokaal kunt u gewoon aanschuiven voor een miniworkshop naar keuze. Deze workshops duren 1 uur.

Dit zijn de miniworkshops:

Dagworkshops
Een hele dag bezig met producten uit zee. Veel doen en veel leren en uw eigen producten mee naar huis. Deze workshops zijn op vaste data gepland (N.B. in overleg kunnen data en inhoud worden aangepast). 

Dit zijn de dagworkshops:

Lees alles over de workshops

 

Datum: 23 juli 2015.

Wadvistochten en workshops ‘tAiland vol in bedrijf
Stichting Waddengroep | Voorstraat 1 | 9285 NM | Buitenpost | Tel. 0511-542525 | Fax 0511-544272 | info@waddengoud.nl