Waddengoud-catering voor bijeenkomsten en feestenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Waddengoud-catering

Gekruid & Geroerd
Janet Frieling van Gekruid & Geroerd in Houwerzijl verzorgt de Waddengoud-catering op locatie of op zeilschip de Najade. Voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten. Van lunch tot en met het diner.

Birgit Flüg 'smaakvol koken op locatie'
Kok-aan-huis Birgit Flüg is gevestigd in het Noord Groninger landschap. Een bron van inspiratie voor bijzondere gerechten.

STAALcatering
Een feest, een trouwerij of gewoon een familiediner: STAALcatering op Texel kan het allemaal verzorgen op elke locatie. Sabien Bosman van STAALcatering werkt graag met echte Texelse producten. Verder werkt zij regelmatig samen met Annette van Ruitenburg in diverse culinaire projecten.

Kookstudio Flang in de Pan
Op Terschelling kun je bij Kookstudio Flang in de Pan in Hoorn terecht voor kookworkshops, culinaire excursies op de Wadden en catering met Terschellinger producten. Los of met een verblijf bij B&B de Postoari een mooie belevenis.

 

Meer weten? Neem contact op met de Waddengoud-cateraars

Waddengoud-catering

Wist u dat...

Waddengoud zeilschepen ook een heerlijke catering van Waddengoud producten aan boord aanbieden?

Ga naar de zeiltochten

 

Meer informatie?Print deze pagina

Catering van streekproducten

Zwalkend over de rustige golven van de Waddenzee neemt u uw gasten mee. Op het buitendek serveert u stoofpot van Texels lamsvlees en roergebakken kokkels. Als nagerecht hangop met vlierbessensaus. Hmmmm….eet smakelijk op de Waddenzee.

Vergroot deze afbeelding