Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

10 jaar Waddenzee Werelderfgoed: oproep aan iedereen om activiteiten te organiseren tijdens Dag van het Wad 2019


WADDEN - In 2009 heeft UNESCO de Waddenzee tot Werelderfgoed uitgeroepen. Daarmee bevindt de Waddenzee zich in een rijtje met andere grote natuurgebieden in de wereld, zoals het Great Barrier Reef in Australië, de Kilimanjaro in Tanzania en de Grand Canyon in de Verenigde Staten. Een bijzondere status, die bijzondere aandacht verdient. Helemaal nu we in 2019 de 10e verjaardag vieren. Want wie jarig is trakteert. 

Oproep om mee te doen aan Dag van het Wad 2019
De centrale marketingorganisatie voor de Wadden Visit Wadden roept daarom bedrijven, organisaties en burgers op om activiteiten te organiseren tijdens de Dag van het Wad 2019.

De Dag van het Wad wordt georganiseerd door de ondernemers, bewoners en (culturele) instellingen in het Noord-Hollandse, Friese en Groninger Waddengebied. Iedereen mag meedoen, graag zelfs!

Activiteit aanmelden? Bekijk de uitnodiging van Visit Wadden om je aan te melden.

Wat doet Visit Wadden voor jou activiteit?
Visit Wadden verzamelt het aanbod en vermarkt dit onder de juiste doelgroepen. Hun ambitie dit jaar is minimaal 10.000 bezoekers in de drie provincies Noord-Holland, Friesland en Groningen. Verder neemt je activiteit deel aan Dag van het Wad 2019 en ook willen ze meehelpen bij het uitdenken van je activiteiten.

Visit Wadden wordt gevormd door de marketingorganisaties van deze drie provincies: Marketing Groningen, Merk Fryslân en Holland Boven Amsterdam.

Voor alle info, bekijk de uitnodiging van Visit Wadden.

 

Publicatiedatum: 16 april 2019.
Foto: © Klipper Willem Jacob.

10 jaar Waddenzee Werelderfgoed: oproep aan iedereen om activiteiten te organiseren tijdens Dag van het Wad 2019
Vergroot deze afbeelding