Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

100 % Elektrische Texel Cruisers geïntroduceerd op Texel


OUDESCHILD -  Het bedrijf Texeltours wat tevens bekend is onder de namen Evenementenbureau Texel, Dagje Texel en Solex Texel breidt zijn diensten uit met 100 % elektrische Texel Cruisers. Een chopperachtige scooter die elektrisch is aangedreven met een bereik van circa 50-60 kilometer. Ideaal voor de omgeving van Texel en perfect voor een unieke beleving.

Onder de namen Evenementenbureau Texel en Dagje Texel organiseert Texeltours jaarlijks meer dan 350 bedrijfsevenementen. Deze evenementen vinden nagenoeg allemaal plaats midden in de natuur van Texel. Het bedrijf verzint de leukste en meest bijzondere activiteiten samen met gerenommeerde Texelse partners. De Texel Cruisers zijn een primeur voor Texel en afgelopen week zijn door Texeltours de eerste exemplaren in ontvangst genomen.

De Texel Cruiser is een nieuw fenomeen. Een logisch vervolg op de solex verhuur van Solex Texel. Het is grappig, uniek maar heeft wel een betere footprint naar de natuur. De cruisers zijn afgelopen weekend voor het eerst verhuurd. Via de speciale website www.texelcruiser.nl en via het telefoonnummer 0222-315555 zijn de Texel Cruisers te huur.Publicatiedatum: 2 april 2019.
Foto: © Texeltours.

 

100 % Elektrische Texel Cruisers geïntroduceerd op Texel
Vergroot deze afbeelding