Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

1000ste CD ‘Over Drijven en Stranden’ van Drijfhout verkocht


VLIELAND - Vrijdag 31 augustus gaf het Vlielandse duo Drijfhout hun wekelijkse optreden bij Hotel Zeezicht. Het was een sfeervolle avond. Met de vroeg invallende duisternis, de volle maan boven het wad en de kaarsjes op tafel zat de stemming er al snel in. En in een bijzondere avond, want in de pauze van het concert verkocht Drijfhout zelfs hun 1000ste en laatste van hun cd ‘Over Drijven en Stranden’.

Bol.com heeft nog een kleine voorraad
Maar goed nieuws. Bol.com heeft nog een aantal cd's op voorraad. Dus wees er snel bij als je ‘Over Drijven en Stranden’ nog in huis wilt halen.

Bestel direct bij Bol.com.

Download via iTunes
De cd is overigens nog wel te downloaden via iTunes. Voor diegenen die de originele cd niet in huis hoeven te hebben, maar wel de muziek ervan willen luisteren.

Download direct via iTunes.

1000ste koper
De gelukkige 1000ste koper van de cd van Drijfhout was verrast. Toon en Monika kregen het gesigneerde exemplaar en kregen daarnaast het Drijfhout Songboek en twee kaarten voor de  theatervoorstelling ‘Hout Vaart’ van Drijfhout aangeboden.

Cd ‘Over Drijven en Stranden’
De cd ‘Over Drijven en Stranden’ verscheen in maart 2010 en is nu niet meer via de band zelf verkrijgbaar. “Wel lekker dat we ze nu kwijt zijn, hoeven we geen vragen meer te beantwoorden welke cd mooier is” aldus Nils Koster.

Album 'Hout Vaart'
Voorlopig is Drijfhout nog druk bezig met de promotie van het nieuwe album 'Hout Vaart' dat zij volgende maand tijdens het festival 'Les Bordees de Cancale' in het Franse Bretagne presenteren. "Wellicht dat er volgend jaar een verzamelalbum komt. Er blijft altijd vraag naar een cd waar onder andere Hé kapitein, we nemen nog een borrel op staat. Maar dat is iets voor de winter om over na te denken", vertelt Nils Koster.

Voor Drijfhout weer naar Frankrijk afreist, spelen ze komende maand nog wekelijks in Podium Vlieland, nog eenmaal bij Hotel Zeezicht en een aantal keer in Waddengoud-restaurant De Dining in de haven van Vlieland.

Bekijk de agenda van Drijfhout.

1000ste CD ‘Over Drijven en Stranden’ van Drijfhout verkocht
Vergroot deze afbeelding