Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

8 april: Opening expositie Hans Sas in Buitenpost


BUITENPOST - In de nieuwe expositie ruimte van Kunsthuis Art-it-is in het Friese Buitenpost exposeert Waddengoudfotograaf Hans Sas een serie waddenfoto’s van het Friese wad en de Groninger kwelders. Op zaterdag 8 april om 16.00 uur is de opening van de expositie. Hans Sas is zelf aanwezig om over zijn werk te vertellen. Iedereen is welkom. Daarna is de expositie te bezichtigen van 13 april t/m 20 mei.

De expositie van Hans Sas
Het wad bij Holwerd is één van zijn favoriete locaties. De prachtige slikplaat is bij laagwater een fascinerend onderwerp. Zeker bij een mooie zonsondergang blijft hij vaak lang doorwerken om de vaak prachtige luchten te fotograferen. In de expositie neemt Holwerd dan ook een prominente plek in.

Het wad bij Wierum, met zijn rij oude verweerde palen is ook een prachtig onderwerp dat terugkomt in zijn werk. Evenals het gebied langs de strekdam bij Paesens is uniek met een mooie vegetatie. Bij de Groninger kwelders heeft Hans een voorkeur voor het Uithuizer wad met zijn mooie rijen palen. Dit zijn de restanten van de rijsdammen. De expositie van Hans Sas geeft een mooi beeld van de diversiteit van onze waddenkust.

Openingstijden en adres
De expositie is te bezichtigen van 13 april t/m 20 mei op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur en op afspraak.

Kunsthuis Art-it-is
Kuipersweg 2a
9285 ST Buitenpost
06-57347117

www.art-it-is.nl
www.hanssasfotografie.nl


Publicatiedatum: 5 april 2017.
Foto: Hans Sas © (bij Wierum)

8 april: Opening expositie Hans Sas in Buitenpost

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding