Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Annette van Ruitenburg verzorgt catering bij concert Jeroen van Veen bij de Bonte Belevenis


TEXEL - De internationale sterpianist Jeroen van Veen geeft op Eerste Paasdag (zondag 21 april 2019) op het met Waddengoud bekroonde Landgoed De Bonte Belevenis nabij Den Hoorn een concert. Culinair specialist Annette van Ruitenburg, tevens drager van het Waddengoud streekkeurmerk, verzorgt samen met STAALcatering een heerlijke dagschotel tijdens het concert.

Annette en Sabien van STAALcatering bereiden soep, salades, brood, pesto, dips en spreads geïnspireerd op de boeken van Yotam Ottolenghi, als lunch of dagschotel. Een feest van smaken en kleuren met groenten als hoofdingrediënt.

Sabien en Annette: “Hier kijken we naar uit! Texel voldoet aan alle voorwaarden voor dit bijzondere concert. Mooie entourage, heerlijk eten. Je kunt zo met de fiets naar het Landgoed en nog even nagenieten in het Nationaal Park de Duinen van Texel. Een ultieme invulling voor de eerste Paasdag”.

Concert Jeroen van Veen
Jeroen van Veen speelt werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek. Het is ritmische en opzwepende muziek en wordt afgewisseld met langzame rustgevende klanken om bij weg te dromen.

Jeroen van Veen daarom ook beroemd om zijn ligconcerten en speelt graag op bijzondere locaties en daar is De Bonte Belevenis er natuurlijk één van. “De vertolking van deze bijzondere muziek, dichtbij, liggend of ontspannen zittend en met prachtig uitzicht op het Nationaal Park de Duinen van Texel en het Landgoed belooft een ervaring te worden die u niet snel zult vergeten”.

  • Eerste concert: aanvang 10.30 uur
  • Tweede concert: aanvang 16.30 uur. Bij het tweede concert kan de boot nog worden gehaald.
  • Duur van elk concert is 1,5 uur
  • Kosten 35,00 euro, inclusief eten (excl. drankjes)
  • Aanmelden & Informatie: STAALcatering: info@staalcatering.nl, tel. 06-55740685
  • Organisatie: Sabien Bosman & Annette van Ruitenburg i.s.m Landgoed de Bonte Belevenis.
  • Adres: Rommelpot 11, 1797 RN Den Hoorn, Texel.Publicatiedatum: 5 april 2019.
Foto rechtsboven: © Jeroen van Veen.

 

 

Annette van Ruitenburg verzorgt catering bij concert Jeroen van Veen bij de Bonte Belevenis
Vergroot deze afbeelding