Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Atlantis Handelshuis start levering streekproductpakketten


DEN HELDER - Atlantis Handelshuis op Willemsoord in Den Helder is gestart met de verkoop van pakketten met streekproducten en biologische producten. Ge├»nteresseerden kunnen elke week tot en met woensdag bestellen via de webwinkel van Horecavers

Elke vrijdag na twee uur kan het pakket producten worden opgehaald bij Atlantis, in gebouw 66 op Willemsoord. Er kan alleen contant worden afgerekend.

Atlantis Handelshuis werkt samen met groothandel Horecavers. En aangezien er al elke vrijdag een auto vanuit Haarlem naar Den Helder rijdt om vis te halen, was het afleveren van biologische groente een kleine moeite. En duurzaam, een van de ambities van Atlantis Handelshuis. "Veel particulieren vroegen mij of ze ook biologische groente en fruit bij ons konden kopen. Dat kan dus nu", zegt Mike Venekamp van Atlantis. "We willen die service aanbieden aan de inwoners van Den Helder."

Op de website van Horecaverswinkel kunnen biologische groente en fruit, vergeten groenten, kiemen en eetbare bloemen worden besteld. Zodra er een prijs achter het product staat, is het op voorraad. Ook staan er streekproducten op de bestellijst en kunnen op de website recepten worden gevonden.

Bron: Noordhollands Dagblad

Atlantis Handelshuis start levering streekproductpakketten

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding