Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Basistraining Ambassadeur van het Wad 2016: nog plek vrij


TEXEL - Net als voorgaande jaren organiseert de Vereniging voor Beroepschartervaart (BBZ) samen met Ecomare en met subsidie vanuit het Waddenfonds weer 2 waddentrainingen, een basistraining en een vervolgtraining. De vervolgtraining zit al vol, maar voor de basistraining is nog plek vrij. De training is voor professionele scheepseigenaren actief op ’t Wad. De basistraining is op 10 en 11 maart 2016 en vindt plaats bij Ecomare op Texel.

Het doel van deze trainingen is om kennis op te doen over het leven op het wad, en hoe u deze kennis op een boeiende manier over kunt dragen op uw gasten. Dit sluit nauw aan op de doelen van het Actieplan Vaarrecreatie Waddenzee.

Deze trainingen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor bemanningsleden van charterschepen, maar staan ook uitdrukkelijk open voor andere scheepseigenaren die professioneel op 't Wad werkzaam zijn. Naast de training bieden de bijeenkomsten ook de mogelijkheid om andere ondernemers op het Wad te ontmoeten en te netwerken.
 
De kosten per training zijn €105,- en is inclusief lesmateriaal, lunch, diner, ontbijt, vervoer en overnachting. Mede dankzij het Waddenfonds, kan de BBZ het tarief voor deze training laag houden.

Opgave kan bij BBZ via wennekes@beroepschartervaart.nl.
 

Publicatiedatum: 29 februari 2016.
Bron: BBZ.
Foto: Klipper Iselmar.

Basistraining Ambassadeur van het Wad 2016: nog plek vrij
Vergroot deze afbeelding