Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Beleef de boerderij van Zorgboerderij Pieterburen


BROEK - Op slechts 2 km van de zeehondencrèche Pieterburen vind je in het dorpje Broek Zorgboerderij Pieterburen. Tot 1 november 2017 heet Annick Braspenning je welkom om het boerenleven op de zorgboerderij te beleven. Alle dagen geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Op de zorgboerderij wonen en werken mensen met een beperking. Zij voeren en verzorgen de dieren, melken de geiten en maken de overheerlijke Waddengoud biologische geitenkaas in de eigen kaasmakerij.

Waddengoud boerderijwinkel
Ook runnen ze de Waddengoud boerderijwinkel op het erf. Hier kun je de eigen geitenkaas proeven en kopen en voor vele andere Waddenproducten kun je er terecht. De boerderijwinkel heeft achterin een glazen wand waar je kunt kijken hoe de mensen van de boerderij de kaas maken.

Nieuw in de winkel: softijs van geitenmelk
Dit seizoen heeft de Waddengoud boerderijwinkel een nieuw en bijzonder product: ambachtelijk softijs van geitenmelk. Kom het proeven!

Lammetjespad
Of loop voor slechts € 1,- p.p. het lammetjespad en bekijk alle dieren van de boerderij. In de winkel is voer te koop voor de dieren.

Bon voor gratis toegang voor het gehele gezin
Download de flyer en de bon voor gratis toegang op de zorgboerderij.

 


Adres
Zorgboerderij Pieterburen
Broeksterweg 24
9968 TJ Pieterburen (Broek)
T: 06-83442091
www.zorgboerderijpieterburen.vpweb.nlPublicatiedatum: 26 april 2017.

Beleef de boerderij van Zorgboerderij Pieterburen
Vergroot deze afbeelding