Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Beleef 't met je zintuigen: stem op idee Waddengouddorp Oosterend


OOSTEREND TERSCHELLING - Graag willen de ondernemers van het Waddengouddorp Oosterend op Terschelling attenderen dat het Werelderfgoed van onschatbare waarde is. Via de zintuigen willen zij de gasten het Waddengebied laten beleven en ervaren hoe hier mee om te gaan. Waardoor de liefde en de schoonheid van dit Unesco Werelderfgoed voor altijd behouden zal blijven en met de tijd positief kan mee ontwikkelen met de natuur.

Het idee van ‘Beleef ’t met je zintuigen’ en andere ideeën gebruikt de Waddenvereniging om beleidsmakers en/of beheerders op te roepen werk te maken van een betere Waddenzee.

De Waddenvereniging looft een award uit aan meest favoriete idee 

Op de website van de Waddenvereniging staan alle inzendingen voor de Award voor het Beste Idee voor de Waddenzee. Stem voor 5 juni op het idee van ‘Beleef ’t met je zintuigen’. Op die manier help je hen om meer bekendheid aan hun idee te geven.

Beleef ’t met je zintuigen

In de vorm van een meeneemkaart dat geleverd wordt op een soort afscheurblok dat overal komt te liggen (VVV, accommodaties, activiteiten, horeca, rederijen, gemeentes, fietsenverhuurders enz.) waarop het gehele gebied Unesco Werelderfgoed staat afgebeeld en hoe hier met de zintuigen mee om te gaan. Om deze te behouden en door te geven. Dit d.m.v. het geven van een belevingcijfer. Waarna deze op facebook gezet kan worden waarbij je iemand tagt waarvan je vindt dat deze persoon dit absoluut ook moet beleven. Dit kan in diverse talen op een kaart weergegeven. Op de achterkant van de kaart zou alle informatie kunnen die van belang is om te weten. En uiteraard een kleine kruisverstuiving naar het Waddengouddorp Oosterend Terschelling.


Publicatiedatum: 2 juni 2016.

Bron: Waddenvereniging.

Beleef 't met je zintuigen: stem op idee Waddengouddorp Oosterend
Vergroot deze afbeelding