Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Birgit Flüg Kok aan Huis organiseert weer vegetarische kookcursus


GRONINGEN - Birgit Flüg van Waddengoud-catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd organiseert in 2020 weer de  kookcursus ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Vlees is vaak standaard in een Nederlandse maaltijd, maar vleesvervangers missen vaak smaak en creativiteit. Birgit wil je graag een andere kijk daarop geven en je leren om te goochelen met smaken.

Groenten, kruiden en specerijen staan centraal in deze cursus.

Kookcursus Vegetarisch Koken

  • Maandaggroep 9, 16, 23 en 30 maart 2020.
  • Dinsdaggroep 10, 17, 24 en 31 maart 2020.
  • Aanvang: 18.00 uur.
  • Adres: De Machinefabriek, Bloemstraat 38 in Groningen
  • Prijs € 195,- p.p. inclusief boodschappen en een welkomstdrankje

Meer info & aanmelden bij Birgit Flüg.

Natuurlijke ingrediënten uit de regio
Birgit maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk uit de eigen regio. Dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, zakjes, potjes en pakjes. Haar recepten zijn zoveel mogelijk gebalanceerde menu’s, dus met voldoende voedingstoffen die het lichaam nodig heeft. Daarbij legt ze uit wat de rol is van eiwitten, vezels, (langzame) koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en antioxidanten in het lichaam en legt ze uit wat de ecologische voetprint is van de ingrediënten.

Ze wil bovenal het plezier in koken overbrengen en gezellig met elkaar bezig zijn.

 

Publicatiedatum: 27 februari 2020.
Foto rechtsboven: © Birgit Flüg.

 

Birgit Flüg Kok aan Huis organiseert weer vegetarische kookcursus

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding