Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Birgit's vegetarische kookcursus oktober en november 2017


GRONINGEN - Birgit Flüg van Waddengoud-catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd en Stichting Animal Freedom organiseren ook in hetnajaar weer een  kookcursus ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Vlees is vaak standaard in een Nederlandse maaltijd, maar vleesvervangers missen vaak smaak en creativiteit. Birgit wil u graag een andere kijk daarop geven en u leren om te goochelen met smaken.

Groenten, kruiden en specerijen staan centraal in deze cursus.

Kookcursus Vegetarisch Koken

  • Dinsdag op 17, 24 oktober en 7,4 en 28 november 2017.
  • Donderdag op 19, 26 oktober en 9,16 en 30 november 2017.
  • Tijd: 18.00 uur.
  • Adres: Clubhuis van de Doven, Munnekeholm 4 in Groningen.
  • Prijs € 195,- p.p.

Meer info & aanmelden bij Birgit Flüg.

Natuurlijke ingrediënten uit de regio
Birgit maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk uit de eigen regio. Dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, zakjes, potjes en pakjes. Haar recepten zijn zoveel mogelijk gebalanceerde menu’s, dus met voldoende voedingstoffen die het lichaam nodig heeft. Daarbij legt ze uit wat de rol is van eiwitten, vezels, (langzame) koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten in het lichaam en legt ze uit wat de ecologische voetprint is van de ingrediënten.

Ze wil bovenal het plezier in koken overbrengen en gezellig met elkaar bezig zijn.


Birgit Flüg op RTL 4

Flash is required!

 

Publicatiedatum: 5 oktober 2017.

Birgit's vegetarische kookcursus oktober en november 2017
Vergroot deze afbeelding