Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Community Films geeft ondernemer tools om zichzelf in de spotlight te zetten


GRONINGEN - Voor wie een initiatief of bedrijf bekend wil maken, bijzondere verhalen van (groot)ouders op wil nemen, een promotiefilm wil laten maken met zelf geschoten beelden, live streamen of gewoon een leuk filmpje wil maken met een smartphone, tablet of camera. De website Community Films zit bomvol tips om zelf aan de slag te gaan, over programma's, social media en apparatuur.

CommunityFilms.nl is een initiatief van Stichting Hogeland in Beeld. De stichting initieert met name projecten om het Noordelijk deel van Groningen op positieve wijze in beeld te brengen. Door het gebruik van nieuwe media te bevorderen en mensen de tools te geven om zelf te gaan filmen, willen ze de vele kwaliteiten van het gebied, de bijzondere producten, en de (vaak kleinschalige) initiatieven nóg zichtbaarder maken.

“Hoewel de website eigenlijk net officieel in de lucht is, hebben we al een aantal inwoners, organisaties, stichtingen en zelfs gemeenten kunnen adviseren en ondersteunen met dit initiatief”, aldus Sarah Stiles, zelf Waddengoud gecertificeerd filmmaker en projectmanager van de stichting.

 


Publicatiedatum: 7 april 2017.
Foto: Sarah Stiles van Stichting Hogeland in Beeld en Community Films.


Community Films geeft ondernemer tools om zichzelf in de spotlight te zetten

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding