Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Concert onder de vuurtoren van Vlieland


VLIELAND - Ook dit jaar geeft het Vlielandse duo Drijfhout weer een reeks concerten onder de vuurtoren van Vlieland. Zaterdag 9 juli 2016 vindt de eerste plaats.

Op het vuurtorenduin, onder het licht van de vuurtoren, aan de rand van het bos, is een open plek. Tussen de bomen door zie je de Waddenzee. Vlielanders kennen deze plek als de Blikspuutkuul. De natuur heeft hier in de loop der jaren zelf een openluchttheater gevormd. Deze unieke plaats in de natuur op Vlieland vormt het decor voor een reeks nieuwe zomerconcerten van Drijfhout: Concert onder de Vuurtoren. 

Geniet op deze prachtige plaats van de schitterende muziek en mooie verhalen van Drijfhout. Gestrande schepen, jutten langs de kusten, het leven op het eiland en aan boord. De muziek van de zee, de muziek van het eiland. 

  • Wanneer: 7 zaterdagen vanaf  9 juli 2016.
  • Waar: Blikspuutkuul op Vlieland. Aan de Vuurboetsduin, halverwege aan de rechterkant. Volg de pijlen die Drijfhout heeft uitgezet.
  • Meenemen: dekentje, iets om op te zitten, een wijntje. 
  • Toegang: volwassenen €3,50 p.p. Kinderen: € 2,50 p.p. Vooraf reserveren niet nodig.
  • Aanvang: 20.15 uur.

Ook houdt Duo Drijfhout weer een reeks theateruitvoeringen 'Vreemde Streken' in Podium Vlieland. Op 18 juli, 1 en 15 augustus en vanaf 23 augustus wekelijks.

Ook maken ze muziek en vertellen verhalen tijdens de Avondtochten van de Vliehors Express en hebben ze een reeks zomeravondconcerten in Hotel Zeezicht.

Volledige agenda Duo Drijfhout 

Duo Drijfhout

Drijfhout bestaat uit:

  • Nils Koster: zang, viool, trekharmonica, mandoline, gitaar;
  • en Ger Lamerus: zang, gitaar, trekharmonica en tin whistle.

www.drijfhout-vlieland.nl


Datum: 5 juli 2016.

Concert onder de vuurtoren van Vlieland
Vergroot deze afbeelding