Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

De Bonte Belevenis in de race voor ANWB prijs


TEXEL - In 2016 heeft Landgoed de Bonte Belevenis in Den Hoorn op Texel het Waddengoud keurmerk ontvangen. In 2017 hebben ze alweer een onderscheiding te pakken: de nominatie als ‘Meest maatschappelijke Uitje van Noord-Holland’ van de ANWB.

En die kunnen ze straks ook nog winnen! Jij kan hen helpen door je stem op hen uit te brengen vóór 15 februari.

Breng je stem uit op de site van de ANWB

Flash is required!

 

Landgoed de Bonte Belevenis
Het creatieve toeristische bedrijf van Joscha Schoots en Inge Yntema nabij herbergt een aantal ambachten, zoals een bierbrouwerij, distilleerderij, zeepmakerij, bakkerij, kaarsenmakerij en een papierschepperij. Ambachtslieden demonstreren hoe zij de verschillende producten maken en in de brouwerij en distilleerderij worden rondleidingen gegeven.

Enthousiaste medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt
Bezoekers kunnen op een ontspannende en spelenderwijs manier kennismaken met het maken van producten (zoals brood, zeep, etc.), de natuur, omgang met dieren, eerlijk en heerlijk eten en drinken en de Texelse cultuur. Ook is er een speelweide. De activiteiten worden begeleid door de enthousiaste medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. De gesprekken en ontmoetingen die plaats vinden tussen de medewerkers en bezoekers zijn goud waard!
Publicatiedatum: 2 februari 2017.

De Bonte Belevenis in de race voor ANWB prijs

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding