Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

De Gezellige Tafel op Ameland: 5 en 12 maart 2020


AMELAND - De Gezellige Tafel nodigt je op 5 en 12 maart 2020 uit voor een verrassende ontmoeting, goed gesprek en gevoel er helemaal bij te horen! Bij De Gezellige Tafel verzorgen ze een gezond en betaalbaar 3-gangendiner in een restaurant op Ameland. Deze actie voor gezelligheid en tegen eenzaamheid vindt plaats in Eetcafé de Boerderij in Ballum op Ameland. Met uiteraard weer diverse producten van het Amelands Produkt op het menu.

Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen boodschappen en dekken de tafels. Rond etenstijd schuiven alle gasten aan. Bij De Gezellige Tafel staat het Amelands Produkt centraal in het menu. Echter is het wel; eten wat de pot schaft. Ze houden rekening met allergenen en dieetwensen. Tijdens de avond kun je genieten van een stukje entertainment.

Voor wie is De Gezellige Tafel?

Jong of oud, arm of rijk, Hollum, Ballum, Buren of Nes? Eet je vaak alleen? Is uit eten financieel niet mogelijk? Nieuwsgierig naar het Amelands Produkt? Wil je andere mensen ontmoeten? Bij De Gezellige Tafel is iedereen van harte welkom.

Waar is De Gezellige Tafel?
  • Datum: donderdag 5 maart 2020 en donderdag 12 maart 2020
  • Locatie: Eetcafé de Boerderij, Camminghastraat 22, 9162 EM Ballum
  • Tjd: 17.30 uur aanvang diner (deur geopend vanaf 17.00 uur)
  • Prijs: 3-gangenmenu voor € 10,00 (exclusief drankjes)
  • Reserveren: 0519- 554 214 of info@eetcafedeboerderij.nl
  • Informatie: www.amelandsprodukt.nl/DGT
Doel van De Gezellige Tafel?

De gezellige tafel vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Met hun aanpak helpen ze bewoners kansen te pakken om actief deel te nemen aan de samenleving. Dat doen ze door ontmoeting mogelijk te maken en een gezonde leefstijl te promoten met producten van het eigen Ameland. De Gezellige Tafel is een initiatief van Stichting Amelands Produkt en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Iepen Mienskipsfûns, Gemeente Ameland en vele vrijwilligers.


Publicatiedatum: 19 februari 2020.
Foto: Eetcafé de Boerderij (© Amelands Produkt).

 

 

De Gezellige Tafel op Ameland: 5 en 12 maart 2020

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding