Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

De gezellige tafel voor Amelanders die graag wat gezelschap willen hebben


AMELAND - De Gezellige Tafel nodigt je op 22 november 2018 uit voor een verrassende ontmoeting, goed gesprek en gevoel er helemaal bij te horen in Restaurant De Piraat in Nes op Ameland! Voor iedereen die graag een beetje gezelschap wil hebben. De gezellige tafel vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden.

Waar is De Gezellige Tafel?

  • Datum:donderdag 22 november 2018
  • Locatie: Restaurant De Piraat, Oude Steiger 5, 9163 GV NES
  • Tijd: 18.00 uur aanvang diner (vanaf 17.30 uur inloop)
  • Prijs: 3-gangenmenu voor € 10,00 (exclusief drankjes)
  • Reserveren: 0519- 543138 of restaurantdepiraat@knid.nl
  • Informatie: www.amelandsprodukt.nl/DGT

Bij De Gezellige Tafel verzorgen ze een gezond en betaalbaar 3-gangendiner in een restaurant op Ameland. Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen boodschappen en dekken de tafels. Rond etenstijd schuiven alle gasten aan. Bij De Gezellige Tafel staat het Amelands Produkt centraal in het menu. Echter is het wel; eten wat de pot schaft. Ze houden uiteraard rekening met allergenen en dieetwensen. Tijdens de avond kun je genieten van een stukje entertainment.

Voor wie is De Gezellige Tafel?

Jong of oud, arm of rijk, Hollum, Ballum, Buren of Nes? Eet je vaak alleen? Is uit eten financieel niet mogelijk? Nieuwsgierig naar het Amelands Produkt? Wil je andere mensen ontmoeten? Bij De Gezellige Tafel is iedereen van harte welkom.

Doel van De Gezellige Tafel

De gezellige tafel vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Met hun aanpak helpen ze bewoners kansen te pakken om actief deel te nemen aan de samenleving. Dat doen ze door ontmoeting mogelijk te maken en een gezonde leefstijl te promoten met producten van ons eigen Ameland. De Gezellige Tafel is een initiatief van Stichting Amelands Produkt en medemogelijk gemaakt door een bijdrage van het Iepen Mienskipsfûns, Gemeente Ameland en vele vrijwilligers. 


Publicatiedatum: 8 november 2018.
Foto: © Amelands Produkt.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding