Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

De Smaak van Texel op RTL 4


TEXEL - Het tv-programma 5 Uur Live van RTL 4 besteedt van t/m 20 september aandacht aan 4 gerechten uit het culinaire boek Smaak van Texel. Ook brengen ze bezoeken aan producenten op Texel. Waddengoud culinair ondernemer Annette van Ruitenburg, Waddengoud fotograaf Ruth de Ruwe en culinair journalist Tanja van den Berge hebben het boek gemaakt.

Smaak van Texel

De eerste Smaak van Texel’ (Nauta Boek 2007) was al snel uitverkocht maar de vraag bleef. Nu, 10 jaar nadat het laatste exemplaar over de toonbank ging, is er een geheel nieuwe uitgave. Het boek neemt de culinaire kant van Texel onder de loep. Het gaat over de natuur, ingrediënten, receptuur, lokale producenten, ondernemers, creatievelingen en vernieuwers.

RTL4 programma 5 Uur Live

5 Uur Live is een middagvariant van het ochtendprogramma Koffietijd en wordt elke werkdag om 17:00 uur uitgezonden. In de middag ligt de focus op de grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Dagelijks schuiven bekende en onbekende gasten aan bij Loretta, Quinty of Pernille om te praten over diverse onderwerpen die ons allemaal aangaan.

 

Publicatiedatum: 18 september 2018.
Foto: © Smaak van Texel.

 

De Smaak van Texel op RTL 4

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding