Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

DelfSail 2016: Dinercruise en vuurwerktocht op de Willem Jacob


DELFZIJL - Donderdag 30 juni 2016 begint het nautische spektakel DelfSail weer. Tall Ships van over de hele wereld komen naar Delfzijl. De beste plek om dit te beleven is vanaf het water. In samenwerking met het Nautisch Evenementenbureau organiseert de traditionele Zeilklipper de Willem Jacob 2 tochten voor publiek.

Dinercruise

Vanaf 19.00 uur zijn de deuren van de ontvangstlocatie in de haven van Delfzijl geopend. Om 19.30 wordt er ingescheept. Aan boord van een traditioneel zeilschip ben je onderdeel van dit maritieme evenement. Vanaf het dek van het schip is er een prachtig uitzicht op de grote vloot Tall Ships, traditionele zeilschepen en varend erfgoed dat in de haven van Delfzijl is afgemeerd. Vervolgens zet de Willem Jacob koers naar de Eems voor een korte tocht over de Eems. Ook zijn er diverse activiteiten aan land vanaf het schip te zien. Rond 23.00 uur is het afsluitende vuurwerk. Tijdens de vaartocht zal de bemanning een Italiaans buffet serveren.

  • Donderdag 30 juni 2016
  • 19.00 tot 23:30 uur
  • Prijs:  € 119,- p.p.

Vuurwerktocht

Elke avond van DelfSail 2016 wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk. Vanaf 20.30 uur zijn de deuren van de ontvangstlocatie in de haven van Delfzijl geopend. Om 21.00 wordt er ingescheept. Aan boord van het traditioneel zeilschip de Willem Jacob ben je onderdeel van dit maritieme evenement. Vanaf het dek van het schip is er een prachtig uitzicht op de grote vloot Tall Ships, traditionele zeilschepen en varend erfgoed dat in de haven van Delfzijl is afgemeerd. Ook zijn er diverse activiteiten aan land vanaf het schip te zien. Rond 23.00 uur is het afsluitende vuurwerk.

  • Vrijdag 1 juli 2016
  • 20.30 tot 23.30 uur
  • Prijs:  € 69,- p.p.

Als je op bovenstaande data een boeking maakt voor een traditioneel zeilschip, dan kun je op de Willem Jacob mee varen Je wordt opgevangen op de ontvangstterminal, en geef daar aan dat je mee wil op de Willem Jacob. 

 

Publicatiedatum: 28 juni 2016.

DelfSail 2016: Dinercruise en vuurwerktocht op de Willem Jacob

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding