Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Drijfhout doet 3e oudejaarsconference op Vlieland


VLIELAND - Het is al bijna een traditie, de 3e Vlielandse oudejaarsconference door het duo Drijfhout in Podium Vlieland. Maandag 30 december 2013 om 20.30 uur staan de heren van Drijfhout weer klaar om samen met u het Vlielandse nieuws van afgelopen jaar door te nemen. Met een knipoog en uiteraard met veel muziek.

Voor Vlielanders een feest van herkenning en gasten worden op humoristische wijze bijgepraat over al het wel en wee van afgelopen jaar. Het afgelopen jaar is Vlieland veelvuldig in het nieuws geweest, dus aan inspiratie geen gebrek. “Hier en daar zal er met een grap naar bepaalde onderwerpen verwezen worden. Het is onze bedoeling om er een gezellige, humoristische en muzikale avond van te maken.” aldus Nils Koster van Drijfhout.

Boeken


Ooit als grap begonnen
Een aantal jaren geleden begon het spontaan als grap. Tijdens een optreden aan het einde van het jaar praatten de heren van Drijfhout hun liedjes aan elkaar. Een jaar later was de 1e Vlielandse oudejaarsconference geboren. Achter het podium werden opvallende krantenkoppen en nieuwsberichten geprojecteerd. De liedjes kregen soms een kleine aanpassing, en er werd veel tijd besteed aan het schrijven van teksten en goede grappen. Een traditie was geboren. Nu dus al de 3e op rij.


Datum: 20 december 2013.

Drijfhout doet 3e oudejaarsconference op Vlieland
Vergroot deze afbeelding