Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Drijfhout presenteert nieuwe cd en kinderkoor


VLIELAND - ‘Hout Vaart’ is de titel van de nieuwe cd van het Vlielandse Duo Drijfhout. Op de cd ‘Hout Vaart’ staan 19 nieuwe liedjes van Drijfhout. Inspiratie voor deze cd vond Drijfhout overal waar ze kwamen, maar vooral in de muzikale tradities van hun eigen eiland Vlieland. Oude Vlielandse dans melodieën en ballades zijn nieuw leven ingeblazen. Over hun belevenissen op Vlieland en ver daarbuiten schreven ze prachtige, ontroerende, ruige en melancholische liederen.

De CD ‘Hout Vaart’ is verkrijgbaar via de webshop van Drijfhout, in diverse winkels op Vlieland en in de platenzaken van Friesland. Ook is de cd vanaf deze datum te downloaden via i tunes.

Naast de cd heeft ook het nieuwe Drijfhout Kinderkoor een eerste optreden gegeven. Het Drijfhout kinderkoor is een initiatief van Nils Koster en Ger Lamerus om Vlielandse kinderen kennis te laten maken met maritieme muziek. 12 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar oefenen wekelijks op donderdag middag onder leiding van de heren van Drijfhout. Het resultaat mag er zijn, vol overgave zingen zij liedjes van het repertoire van Drijfhout.

Drijfhout presenteert nieuwe cd en kinderkoor
Vergroot deze afbeelding