Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Duo Drijfhout bezorgt muzieknummers over de hele wereld


VLIELAND- Vanaf vorige week is de nieuwe theaterreeks ‘Drijfhout dwaalt af’ van het Vlielandse Duo Drijfhout van start gegaan. Morgen 24 februari staat er ook één gepland in theater Podium Vlieland. Een avond vol muziek en verhalen van Vlieland met daarbij ook muziek die ze onderweg hebben opgepikt.

Een nieuw element in het programma is het aanvragen van verzoeknummers voor iemand die niet aanwezig is. Ger Lamerus en Nils Koster van Drijfhout proberen het nummer dan via social media zo spoedig mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. “Tantes in Australië, schippers op zee, het is tot nu toe allemaal gelukt”, aldus het duo. 

Theatervoorstelling ‘Drijfhout dwaalt af’

25 februari 2015: Concert John Connoly
De heren van Drijfhout organiseren nog een concert in de voorjaarsvakantie. Op woensdag 25 februari geeft de Engelse folkzanger John Conolly een concert in de kerk samen met het Vlielander Zeemanskoor en Drijfhout. De liedjes van deze zanger zijn misschien nog wel bekender als de zanger zelf. Eén van zijn bekendste nummers is Fiddler’s Green, dat bekend werd door de uitvoering van de legendarische Ierse groep “The Dubliners” en ook gezongen werd door “The Clancy Brothers” en The McCalmans. 

Het concert van John Conolly vindt plaats op 25 februari, 20.30 uur in de kerk van Vlieland.

Datum: 23 februari 2015.

Duo Drijfhout bezorgt muzieknummers over de hele wereld
Vergroot deze afbeelding