Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Duo RoMa geeft live stream concert bij Andledon


DEN ANDEL - Cultuurerf Andledon te Den Andel organiseert komende zondagmiddag (17 mei 2020) een live stream concert van muzikanten Marjolijn Mellema en Rob Vlaar, die samen optreden onder de naam Duo RoMa. Het in Den Andel woonachtige echtpaar brengt onder de titel ‘Grenzeloos’ een breed repertoire aan wereldmuziek: van Tango tot Tarantella, via Balkan tot Bostella. De live stream is te bekijken via YouTube.

Marjolijn Mellema heeft in de loop der jaren flink wat ervaring opgebouwd in de zigeuner-, balkan- en klezmermuziek. Niet alleen in het duo dat ze met echtgenoot Rob Vlaar vormt, maar ook in formaties als Lanyok en Klezmer & Co. Rob Vlaar speelt saxofoon en accordeon, en is betrokken bij diverse pop-, jazz-, latin- en volksmuziekbandjes. Het echtpaar woont sinds kort in Den Andel. Met het programma ‘Grenzeloos’ nemen ze het publiek vanaf het Andelster podium Andledon mee op een korte wereldreis met interpretaties van bestaande muziek. Het belooft een vrolijk, ontroerend en gepassioneerd concert te worden.

De live stream van het concert van Duo RoMa start zondag 17 mei om 15:30 en duurt ongeveer een uur. Het concert is te vinden via het YouTube kanaal van Cultuurerf Andledon.

Meer informatie: 
www.andledon.nl
www.facebook.com/duoromama/

 

Publicatiedatum: 15 mei 2020.
Foto: Facebook Duo RoMa (@duoromama).

 

https://www.facebook.com/duoromama/

Duo RoMa geeft live stream concert bij Andledon

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding