Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Een beeldig uiteinde met Waddengoud-fotograaf Geertjan Plooijer


Met de prachtige en gezellige kersttijd voor de boeg heeft menigeen de hoop op een witte kerst. Wie weet is het dit jaar eindelijk raak en kunt u dit moment vereeuwigen met een prachtige foto. Gezien de kansen op een witte kerst, zal het wel op een teleurstelling uitlopen. Maar niet getreurd, want Waddengoud-fotograaf Geertjan Plooijer biedt u de unieke kans er toch nog wat van te maken.

Geertjan kan u natuurlijk geen witte kerst garanderen, maar wel een beeldige kerst. Op 26 december, Tweede Kerstdag, is het atelier van Waddengoud-fotograaf Geertjan Plooijer namelijk open voor publiek. Hij presenteert diverse fotografische technieken en heeft voor bezoekers speciale aanbiedingen van diverse Wadfoto’s.

Dinsdagmiddag 27 december en donderdagmiddag 29 december organiseert Geertjan een workshop landschapsfotografie in het buitendijkse natuurgebied Noorderleegh achter de Friese Waddenzeedijk. Haal uw fototoestel te voorschijn en meldt u aan.

Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u Geertjan bellen of e-mailen.

Plooijer Fotografie
Oudebildtdijk 50
9078 WH Oude Bildtzijl
T: 06-54213257
I: www.wadfoto.nl
E: info@wadfoto.nl

Alvast kennis maken met Geertjan? Kom dan aanstaande zaterdag 10 december naar de Zoutsloter Kerstmarkt nabij de Waddenvereniging. Daar heeft hij een kraam en kan hij u alles vertellen over bovengenoemde activiteiten.

Een beeldig uiteinde met Waddengoud-fotograaf Geertjan Plooijer
Vergroot deze afbeelding