Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Een dagje mandala tekenen op Schiermonnikoog


Op 21 april 2016 kunt u een dagje mandala tekenen. U neemt de boot van 9.30 uur naar Schiermonnikoog. Op een prachtige locatie, Restaurant Marina, volgt u een workshop mandala tekenen van Garda Meerdink van AtelierSchier. De boot gaat weer terug om 16.30 uur. Het eiland verkennen kan ook, dan gaat er nog een boot om 19.30 uur. Heerlijk toch?

  • Workshop mandala tekenen inclusief lunch, koffie en thee € 32,50. 
  • Opgave bij AtelierSchier: 06 534 770 50Mandala
Een generieke term uit de Tibetaanse kunst en het Tibetaans boeddhisme voor een plan, kaart of geometrisch patroon dat metafysisch of symbolisch de kosmos uitbeeldt. Het concept heeft een hindoeïstische oorsprong, maar wordt ook veel in het Tibetaans boeddhisme gebruikt (Bron: nl.wikipedia.org)

Mandala's zijn meer dan gewoon een gemakkelijke en leuke methode om iets moois te teken. Mandala's zijn ook een vorm van geleide meditatie om vrede en balans in uw leven te kunnen brengen. Het tekenen van mandala's is een goede spirituele oefening (Bron: nl.wikihow.com).

3 mei: Atelierbus weer geopend voor jong en oud
Vanaf dinsdag 3 mei 2016 is de Atelierbus van AtelierSchier weer geopend en zijn er weer diverse schildercursussen te volgen voor jong en oud. 

  • Kinderen tot 12 jaar schilderen op klein doek: €7,-; en groot doek: €12,-
  • Vanaf 12 jaar en ouder: €14,-

Privéles in overleg ook mogelijk.

Meer info bij AtelierSchier: 06 534 770 50


Publicatiedatum: 5 april 2016.

Een dagje mandala tekenen op Schiermonnikoog
Vergroot deze afbeelding