Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Eetvis.nl bezorgt wadden schelpdieren voor de Kerst


HARLINGEN - Waddenschelpdieren op uw kerstmenu? Oesters, kokkels of scheermessen uit de Waddenzee? Bestel het op eetvis.nl

Let op! In verband met de drukte rond de feestdagen, raadt Eetvis.nl aan om een aantal dagen voor de feestdagen uw bestelling te laten bezorgen. 

Eetvis.nl
Veltman Vis is sinds 2011 Waddengoud gecertificeerd voor de verkoop van diverse vis, schaal- en schelpdieren uit het Waddengebied. Deze vis is afkomstig van kleinschalige kustvissers die vissen onder de richtlijnen van Waddengoud: ambachtelijk en rekening houdend met natuur en landschap.

Vis brengen ze snel aan wal, zodat Veltman Vis het dagvers kan verkopen. En sinds enkele jaren doen ze dat ook direct aan de consument, zodat de Waddenvis binnen 24 uur kakelvers geleverd kan worden overal in Nederland. 

Daarnaast kunnen visliefhebbers ook een 500-tal andere vissoorten van Veltman Vis via eetvis.nl bestellen.

Vis voor groothandelsprijzen
Voor de consument rekent Veltman Vis gewoon groothandelsprijzen. Dus dat betekent ook nog eens vis voor een goedkopere prijs dan in de winkel of in de horeca. Overigens is er wel een minimale afname van € 25,- per bestelling. Voor de visliefhebber doorgaans geen probleem, want die bestelt vaak meerdere vis en door een snelle levering krijgt de klant de vis koel en vers in huis, zodat de vis thuis ook in de koeling of vriezer bewaard kan worden.

Koel en vers geleverd in speciaal gekoelde EPS box
Om de vis 24 uur koel en dagvers te houden verwerkt, verpakt en verzendt Veltman Vis de bestelling in een waterdichte EPS Box. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om de producten beschermd en geïsoleerd te vervoeren. Speciale ice packs houden de inhoud 24 uur lang op een lage temperatuur, zodat de vis koel en vers aan huis wordt afgeleverd. Deze dozen zijn ook ecologisch verantwoord, omdat ze gerecycled kunnen worden. 

Meer info: www.eetvis.nl

 

Datum: 17 december 2018.
Foto: kokkels uit de Waddenzee (© Waddengoud).

 

Eetvis.nl bezorgt wadden schelpdieren voor de Kerst
Vergroot deze afbeelding