Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Extra midzomertocht op de Waddenzee met de Willem Jacob


HARLINGEN – De midzomertocht op 21 juni van klipper Willem Jacob zat al snel vol. Daarom organiseert Titia Schuil en de bemanning van de Willem Jacob een extra tocht op 20 juni. Er is nog plek!

Boek direct je tocht bij de Willem Jacob

Steun nog steeds nodig! Teken de petitie…

Mooi dat de bruine vloot weer beperkt kan varen, maar de beperkte vaarmogelijkheden zijn een druppel op de hete gloeiplaat. Steun vanuit de overheid blijft nodig om de bruine vloot te redden!

Teken de petitie om de vloot te behoeden van vele faillissementen.

Midzomertocht met de Willem Jacob

Vanaf 12.30 uur is iedereen, die een lunch heeft gereserveerd, welkom op de Willem Jacob. De kok maakt een heerlijke Midzomerdag-lunch. Om 13.30 uur worden alle gasten verwelkomd door de bemanning die een introductie geeft op de zeiltocht EN instructies voor het zeilen met de voorgeschreven Corona maatregelen.

Om 14.00 zet je zeil vanuit de haven van Harlingen en zeilen je door tot rond 15.00 uur om vast te lopen op een zandbank. Ongeveer 17.10 uur is het laag water en wie wil kan een tochtje maken over de zandbank. Maar de gasten die het avondeten geboekt hebben, dienen wel weer op tijd terug te zijn voor het heerlijke diner. Als het water weer hoger komt, vaar je een rustige avondtocht over de Waddenzee en kun je op dek, onder het genot van een drankje, de zon in de zee zien wegzakken. Uiteindelijk eindigt de reis in Harlingen om 23.00 uur.

Prijzen:

  • € 76,-  per volwassene.
  • € 51,-  per kind tot en met 12 jaar.
  • Lunch € 13,- p.p.
  • Diner  € 18,- p.p.

Boek de Midzomertocht

 

Publicatiedatum: 16 juni 2020.
Foto: © de Willem Jacob.

 

 

http://www.waddenmarktplaats.nl

Extra midzomertocht op de Waddenzee met de Willem Jacob
Vergroot deze afbeelding