Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Films Sarah Stiles Waddengoud gekregen


Aan Sarah Stiles is onlangs het 'Waddengoud' keurmerk toegekend voor haar unieke films over het landschap en de ontwikkelingen in Noordwest Groningen.

Sarah heeft een bijzondere affiniteit met de kunst & cultuur sector en projecten waarin mensen in al hun 'gewone' bijzonderheden zichtbaar worden. Van kleine ondernemingen tot culturele instellingen, van boer tot overheid, tussen het rijke landschap en de 'gewone' bewoners die in de Noordelijke provincies wonen en werken, dit zijn de onderwerpen in de films die het meest kenmerkend zijn voor het werk van Sarah.

Sarah Stiles, die werkt onder de naam 'Hogeland Films' maakt ook professionele internetfilms die ingezet worden door opdrachtgevers die belangrijke thema's zichtbaar willen maken.

Films zoals de ontwikkelingen in Lauwersoog voor de Provincie Groningen, over de restauratie van een bijzonder kerkorgel voor 'Hogeland in Beeld', een serie tv spotjes over mantelzorgers voor Humanitas, een multimedia website met films over kunst en cultuur voor Gemeente De Marne, achtergrondfilms voor festival De Nacht van Electra, het bouwen van een authentieke garnalensloep, het verfilmen van het voorbereidingsproces en de première van de succesvolle muziekvoorstelling 'Svadebka! De Dorpsbruiloft', portretten van boeren op het land en diverse kleine ondernemingen.

Flash is required!
Films Sarah Stiles Waddengoud gekregen

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding